<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2022 539

Синоптик спрогнозувала, де в Україні у четвер буде найтепліше

Погода в Києві 21 квітня очікується прохолодна, прогнозується дощ, зазначила експерт.

Найтепліша погода в Україні вдень - у четвер, 21 квітня, буде у східних областях - там очікується від +12 до +16 градусів.

На більшій частині території української держави прогнозується +6…+13 градусів, поділилася прогнозом у Facebook синоптик Наталка Діденко.

За її даними, найближчої ночі прогнозується +2…+7 градусів, заморозки місцями можливі на заході держави.

Діденко попередила, що увечері в Луганській області прогнозується дощ. Експерт зазначила, що 21 квітня опади також будуть у Києві.

"Кияни, якщо 21 квітня плануєте кудись мандрувати у справах містом, не забудьте парасолю і якийсь одяг та взуття, щоб було комфортно під час дощу - буде дощ у столиці", - додала синоптик.

Експерт зазначила, що погода в Києві завтра очікується прохолодна - вночі температура може становити +3…+6 градусів, а вдень - +8…+10.

Раніше Наталка Діденко прогнозувала, що напередодні Великодня 2022 року (відзначатиметься 24 квітня) в українській державі потепліє. За її прогнозом, потепління в Україні очікується 23 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик спрогнозувала, де в Україні у четвер буде найтепліше 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2022 539
Еще материалы раздела «Суспільство»