<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язановсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2022 731

Потепління в Україні 2022: скоро очікується понад +20 градусів

Погода в Україні зміниться наступного тижня, зазначила синоптик.

Відчутне потепління в Україні очікується наступного тижня - 25 квітня - 1 травня.

Наступного тижня в нашій країні очікується понад +20 градусів, поділилась у Facebook прогнозом синоптик Наталка Діденко.

"До кінця тижня, чим ближче до Великодня, атмосфера почне надсилати Україні благодатне тепле квітневе повітря - очікується підвищення температури повітря у більшості областей до +12+18 градусів, подекуди навіть і до +18+20 градусів. А на наступному тижні і вище…", - поділилася експерт.

В Українському гідрометцентрі зазначили, що у понеділок, 25 квітня, максимальна температура повітря в нашій країні очікується +23 градуси - найтепліша погода очікується в Одеській області.

Нагадаємо, у цьому році Великдень в Україні відзначатиметься у неділю, 24 квітня.

Раніше Наталка Діденко повідомила, що температура повітря в нашій країні підвищиться напередодні свята - у суботу, 23 квітня. Синоптики зазначали, що у суботу максимальна денна температура в Україні очікується +18 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потепління в Україні 2022: скоро очікується понад +20 градусів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2022 731
Еще материалы раздела «Суспільство»