<
НОВИНИ ДНЯ: Чому на Великдень заведено фарбувати яйця, а потім битися крашанками  В Україну прийшов антициклон: якої погоди варто очікувати 30 квітня  Новий контрнаступ ЗСУ: аналітики оцінили перспективи  Війна в Україні триватиме до виборів у США – Боррель  Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.04.2022 898

Великдень 2022. У святкову ніч прогнозують невеликі дощі та тепло

Великодня ніч та вихідні будуть теплими, з незначними опадами. Така погода очікується у більшості областей України.

Прогнози синоптиків на великодні вихідні оптимістичні. Найімовірніше, що субота та неділя, 23 та 24 квітня, будуть теплими, з мінливою хмарністю та невеликими опадами у деяких регіонах. У більшості областей з вихідних розпочнеться відчутне потепління до +23 °C. Пише НВ. 

Київ

У столиці вдень 23 квітня прогнозують +17 °C, до вечора та ночі можливе зниження до +7…+13 °C. Зранку буде дощ і хмарна погода. Опівночі очікується температура близько +11 °C. У неділю, 24 квітня, денна температура становитиме +15 °C.

Львів

У Львові субота, 23 квітня, буде дощовим днем з температурою +6…+8 °C. Опівночі очікується тиха погода з температурою +6 °C. У неділю увечері можливий невеликий дощ, а температура становитиме +15 °C у денний час.

Харків

У Харкові субота буде мінливо хмарною, з температурою +17 ° C вдень та +8 ° C вночі. Опівночі буде достатньо тепло: +12 °C. Святкова неділя буде хмарною, з температурою +15 °C.

Одеса

В Одесі великодні вихідні будуть прохолодними, але без опадів. У суботу прогнозують +9…+12 °C, опівночі температура буде близько +9 °C. Неділя мине з невеликою хмарністю та температурою +9…+15 °C.

Оценка материала:

5.00 / 2
Великдень 2022. У святкову ніч прогнозують невеликі дощі та тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.04.2022 898
Еще материалы раздела «Суспільство»