<
НОВИНИ ДНЯ: Пиріг із лаваша з сиром: простий рецепт  Китай висунув Росії газовий ультиматум і загнав Путіна в глухий кут — FT  Короткочасні дощі з грозами: синоптик дала прогноз погоди на 5 червня  Дощі та спека: якої погоди очікувати в різних регіонах України 5 червня  Спека за "тридцятку". Синоптики дали прогноз на робочий тиждень в Україні  На 3 червня дощі прогнозують лише в Карпатському регіоні  Удень дощитиме тільки в Карпатах: якою буде погода в Україні 3 червнявсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2022 505

У Мелітополі окупанти викрали агротехніку. Її виявили у Чечні, - Запорізька ОВА

У тимчасово захопленому Мелітополі російські окупанти викрали сільськогосподарську техніку. Її виявили на території фірми у Чечні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Запорізьку ОВА.

Зазначається, що у викраденій техніці були маячки. Таким чином вдалося встановити її місцезнаходження. Техніка перебуває під Грозним, на території фірми, яку пов’язують із Рамзаном Кадировим.

"Завдяки маячкам, що були встановлені на комбайнах, тракторі та сіялці, що ними незаконно заволоділи "кадирівці", виробник не тільки визначив місце знаходження вкраденої техніки, а й зміг відключити машини, тож тепер вони стали просто купою металобрухту", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Запорізькій області російські військові тримають у полоні 69 місцевих жителів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Мелітополі окупанти викрали агротехніку. Її виявили у Чечні, - Запорізька ОВА 5.00 5 1
Політика / Україна
21.04.2022 505
Еще материалы раздела «Україна»