<
НОВИНИ ДНЯ: Ми до кінця не розуміємо, що відбувається в Кремлі - РНБО  Мобілізація по-новому: чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів  Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря  Коли в Україні День матері 2024 року: історія та суть свята  Норвегія виділить мільярди на протиповітряну оборону України, - прем'єр  Закон про мобілізацію: студенти проходитимуть обов'язкову базову військову підготовку – коли запрацює норма  Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканнямвсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2022 826

Якщо буде можливість. Данилов допускає удари ЗСУ по Керченському мосту

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов припустив, що міст через Керченську протоку, ймовірно, знищать. Він вважає, що українські військові це зроблять, "якщо буде можливість".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Радіо НВ.

Такий крок необхідний, оскільки Росія використовує дану переправу для підвезення озброєння і підкріплення своєї армії.

"Якби у нас була можливість це зробити, ми б це вже зробили. Якщо буде можливість це зробити, ми це обов'язково зробимо", - заявив Данилов.

Варто відзначити, що Керченський міст - це транспортна переправа протяжністю 19 кілометрів, яка була побудована Росією після анексії Криму. Він з'єднує півострів і РФ.

Нагадаємо, у Криму побоюються наступу Збройних сил України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якщо буде можливість. Данилов допускає удари ЗСУ по Керченському мосту 5.00 5 2
Політика / Україна
21.04.2022 826
Еще материалы раздела «Україна»