<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
21.04.2022 1712

У Путіна відповіли на заяву про удар по Керченському мосту: це анонс теракту

У президента Росії Володимира Путіна відреагували на заяву секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олексія Данілова про удар по Керченському мосту. Зокрема, в Кремлі назвали це анонсом терористичного акту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова.

"Навколо мосту, навколо всіх стратегічних об'єктів забезпечуються всі необхідні заходи безпеки і обережності по лінії відповідних служб. Подібні заяви є нічим іншим, як анонсуванням терористичного акту. Це неприйнятно. Тут багато ознак діянь, які підлягають правовій перевірці і подальшому покаранню", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що Збройні сили України можуть знищити Керченський міст, який російська сторона використовує для підкріплення своїх військових угруповань. За його словами, українські військові це зроблять, "якщо буде можливість".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна відповіли на заяву про удар по Керченському мосту: це анонс теракту 5.00 5 2
Політика / Росія
21.04.2022 1712
Еще материалы раздела «Росія»