<
НОВИНИ ДНЯ: Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадіввсі новини дня
Політика
Світ
21.04.2022 659

Британія розширила санкції проти Росії: хто потрапив до чорного списку

Великобританія розширила санкції проти Росії за повномасштабне вторгнення в Україну. Чорний список збільшився на 26 позицій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що санкції введено проти фізичних осіб, а також військових і оборонних компаній.

Зокрема, в списку санкцій опинилися, наприклад, генерал-полковник російської армії Микола Богдановський, який займає посаду першого заступника начальника Генштабу, а також спікер Міноборони Ігор Конашенков і голова "РЖД" Олег Білозеров

Крім того, санкції введено проти тимчасово виконуючого обов'язки міністра з надзвичайних ситуацій Олександра Чупріяна і дружини бізнесмена Германа Хана. Також під обмеження потрапили "Військово-промислова компанія", промислова група "Промтех-Дубна" та концерн "Калашников".

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів про санкційний план, який спрямований на те, щоб позбавити Росію можливості фінансувати свою військову машину.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британія розширила санкції проти Росії: хто потрапив до чорного списку 5.00 5 1
Політика / Світ
21.04.2022 659
Еще материалы раздела «Світ»