<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2022 1039

"Не буде жодних різких рухів": Росія з невизнаного Придністров'я відволікає ЗСУ, не даючи зняти війська

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що наступу на Україну з території невизнаного Придністров'я не буде, бо у противника не вистачить сил і засобів.

Побоювання, що Росія може перекинути з самопроголошеної Придністровської Молдавської Республіки в України військові підрозділи, малоймовірна.

Про це сказав військовий експерт Олег Жданов. Пише ТСН. 

На його думку, у цих підрозділів не вистачить сил йти в наступ.

"Одразу заспокою, що у них сил і засобів перетнути кордон не вистачить. Там дуже малий гарнізон. І, до речі, наша артилерія перекриває всю ширину, точніше, дістає на всю глибину території оцього самопроголошеного Придністров'я. Тому, єдина загроза, найбільша загроза, яку вони можуть для нас складати - це засилання на нашу територію розвідувально-диверсійних груп для диверсійної діяльності. В решті, без підходу основних сил суходолом, це угрупування - не буде жодних різких рухів", - сказав Жданов.

Він додав, що цим підрозділам поставлене завдання проводити навчання і демонстраційні дії вздовж кордону для того, щоб здійснювати відволікальні маневри і не давати Україні зняти війська з одеського  напрямку.

Нагадаємо, що російського диктатора Володимира Путіна з великою ймовірністю ліквідує його оточення. Війна, яку розв'язав Путін в Україні, поставила хрест на безкарності глави Кремля. Про це розповів російський опозиціонер, видатний шахіст Гаррі Каспаров.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Не буде жодних різких рухів": Росія з невизнаного Придністров'я відволікає ЗСУ, не даючи зняти війська 5.00 5 2
Політика / Україна
21.04.2022 1039
Еще материалы раздела «Україна»