<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
22.04.2022 763

Байден каже, що єдність НАТО стала несподіванкою для путіна

Потужний опір українців російській агресії дуже здивував США, а єдність НАТО стала несподіванкою для президента рф путіна.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив президент США Джо Байден під час зустрічі з американськими військовими очільниками, пише Reuters.

“Вони - міцніші та більш затяті, ніж ми думали. Я вражений, чого вони досягають із вашою допомогою. Навряд путін розраховував, що ми зможемо триматися разом”, - сказав Байден.

Окрім України, під час зустрічі президента із міністром оборони, начальником Штабу оборони й іншими військовими лідерами обговорювалися й інші теми.

Зазначається, що щорічна зустріч президента США із військовими очільниками не часто продукує сенсації, однак війна в Україні додала важливості цій події.

“Подія включає офіційну зустріч у західному крилі Білого дому, а також вечерю у президентській резиденції, участь у якій беруть також партнери військових очільників”, - йдеться у матеріалі.

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація президента Джо Байдена готує новий пакет допомоги Україні на суму 800 мільйонів доларів США.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден каже, що єдність НАТО стала несподіванкою для путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
22.04.2022 763
Еще материалы раздела «Світ»