<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Росія
22.04.2022 646

Півдесятка командирів РФ втратили посади за провали в Україні, - розвідка

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький розповів про організаційні висновки військово-політичного керівництва РФ після провалів в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на телемарафон UAразом.

Українські розвідники зафіксували кадрові чистки в російській армії та спецслужбах після першого етапу війни. Дісталося і винуватцям втрати крейсера "Москва".

"Позбулися своїх посад командувач Чорноморського флоту, перший заступник, начальник штабу ЧФ. Зміщені з посад командувач 1-ї танкової армії, 6-ї армії загальновійськової і командувач 22-го армійського корпусу. Усі вони зняті з посад за те, що не виконали поставлене завдання", – розповів Скібіцький.

Оценка материала:

5.00 / 1
Півдесятка командирів РФ втратили посади за провали в Україні, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
22.04.2022 646
Еще материалы раздела «Росія»