<
НОВИНИ ДНЯ: Опади відступлять: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжіше  Удари України вглиб Росії: Світан назвав необхідну зброю, яка зможе діставати аж до Уралу  Зеленський хоче до зими відновити усі зруйновані енергооб'єкти, які можливо  Дощі, а подекуди навіть грози: якою буде погода в Україні 13 червня  Україну накриють зливи з градом і шквалами: синоптикиня уточнила прогноз на вівторок  Зливи, град та шквали: синоптик попередила про небезпечні опади та похолоданнявсі новини дня
Політика
Росія
22.04.2022 1378

Шойгу за провал війни, ймовірно, очікує трибунал, - ГУР

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу виступав за силове вирішення питання щодо України. Через провал війни проти нашої країни його, ймовірно, очікує трибунал.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Вадима Скібіцького на телемарафоні.

"По суті він був одним з ініціаторів силового вирішення питання стосовно України, успіху немає і ми не виключаємо, що у подальшому його жде трибунал у Росії", - заявив Скібіцький.

Оценка материала:

5.00 / 4
Шойгу за провал війни, ймовірно, очікує трибунал, - ГУР 5.00 5 4
Політика / Росія
22.04.2022 1378
Еще материалы раздела «Росія»