<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
23.04.2022 456

Ворог здійснює розвідку узбережжя і блокує судноплавство у Чорному морі

Ворожі кораблі продовжують пошукові заходи в зоні затоплення крейсера «Москва» і повітряну розвідку узбережжя України, вишукуючи цілі для ракетних ударів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі представник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«В Одеській області ситуація стабільна й контрольована. У Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання русні продовжує блокувати судноплавство, одночасно виконуючи пошуково-рятувальні роботи у зоні затоплення крейсера-невдахи. Загроза ракетних ударів як з моря, так і з окупованих територій зберігається», - зазначив Назаров.

За його словами, загарбники намагаються розвідати розташування українських військ і продовжують запускати безпілотники. Але підрозділи ППО працюють влучно – знищено на підльоті до Миколаєва чергового ворожого «Елерона» (безпілотника комплексу ближньої дії повітряної розвідки та спостереження - ред.).

Назаров також додав, що 22 квітня на узбережжя Одеси винесло хвилями дві морські міни, фахівці ВМС України оперативно ліквідували загрозу.

Як повідомлялося, за даними оперативного командування «Південь», на південному оборонному рубежі впродовж доби, 21 квітня, знищено 51 загарбника та 14 одиниць техніки, в тому числі знищено ще один танк Т-72 і реактивна системи залпового вогню.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ворог здійснює розвідку узбережжя і блокує судноплавство у Чорному морі 5.00 5 2
Політика / Україна
23.04.2022 456
Еще материалы раздела «Україна»