НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Українівсі новини дня
Політика
Україна
23.04.2022 484

У прикордонній області рф почали масовий забір крові для армії

У Бєлгородській області, що межує з Україною, проводиться масовий забір крові у місцевого населення для потреб російської армії.

630_360_1647171528-510_23.04.22

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

«За інформацією української розвідки, в Бєлгородській області росії проводиться масовий забір крові у населення для потреб російської армії», - повідомив речник.

Як повідомлялося, росія продовжує широкомасштабну збройну агресію проти України. Противник проводить наступальні дії у Східній операційній зоні, основною метою яких є встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей, а також отримання сухопутного коридору з окупованим Кримом.

Оценка материала:

5.00 / 1
У прикордонній області рф почали масовий забір крові для армії 5.00 5 1
Політика / Україна
23.04.2022 484
Еще материалы раздела «Україна»