<
НОВИНИ ДНЯ: Спека сягне 34 градусів, але будуть грози: синоптики дали прогноз на початок тижня в Україні  Дощі з грозами та спека до +35 °C: прогноз погоди з 10 червня  Мінлива хмарність та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 7 червня  6 червня Київ накриє спека: прогноз погоди від Укргідрометцентру  Частину України накриють грози, шквали і град: синоптики уточнили прогноз на четвер  Синоптикиня попередила, кому погода 6 червня подарує приємну прохолоду, а кому спеку та грозові дощі  Короткочасні дощі з грозами: синоптик дала прогноз погоди на 5 червнявсі новини дня
Політика
Україна
23.04.2022 610

Війська рф наступали на Ізюмському і Запорізькому напрямках, але безуспішно

Військові рф намагались наступати на Ізюмському напрямку та здійснювали штурмові дії в напрямку населеного пункту Зелене Поле на Запоріжжі, але безуспішно.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройний сил України повідомляє у Фейсбуці.

«На Ізюмському напрямку ворог проводить повітряну розвідку позицій наших військ з метою визначення можливих напрямків наступу. Для покращення тактичного положення підрозділів противник намагався здійснювати наступальні дії у напрямках населених пунктів Заводи та Дібровне, успіху не має», - йдеться у повідомленні.

На Запорізькому напрямку загарбники здійснювали штурмові дії в напрямку населеного пункту Зелене Поле, успіху не мають. Ворог посилив угруповання за рахунок переміщення підрозділів 19-ї мотострілецької дивізії 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу. Разом з тим батальйонна тактична група 127-ї мотострілецької дивізії 5-ї загальновійськової армії втратила боєздатність та виведена в район відновлення.

На Південнобузькому напрямку, в районі населеного пункту Олександрівка, ворог здійснює оборону зайнятих позицій. Проводить повітряну розвідку. Не виключається ведення штурмових дій з метою виходу на адміністративні межі Херсонської області.

За наявною інформацією, особовий склад окремої групи російських військ у Придністров’ї несе службу у повсякденному режимі. Водночас залишається імовірність використання території невизнаної республіки для агресії проти України, зазначили в Генштабі.

Як повідомлялось, українські захисники з 24 лютого по 22 квітня ліквідували близько 21 200 російських військових.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війська рф наступали на Ізюмському і Запорізькому напрямках, але безуспішно 5.00 5 2
Політика / Україна
23.04.2022 610
Еще материалы раздела «Україна»