<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
23.04.2022 488

Пентагон шукає можливості прискорити виробництво зброї для України – Reuters

Міністерство оборони Сполучених Штатів шукає нові можливості для прискорення виробництва зброї і перекидання її в Україну.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на запит Міністерства оборони США для виробників озброєння.

"Пентагон шукає нові шляхи для промисловості США, щоб прискорити виробництво і наростити потужності для створення перевіреної, ефективної зброї, яка вимагає мінімальної підготовки та може швидко експортуватися в Україну", – йдеться в запиті.

Пентагон цікавлять темпи виробництва зброї та комерційні можливості, пов’язані з протиповітряною, протиброньовою, протипіхотною, береговою оборонами, а також безпілотними повітряними системами і засобами зв'язку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пентагон шукає можливості прискорити виробництво зброї для України – Reuters 5.00 5 2
Політика / Україна
23.04.2022 488
Еще материалы раздела «Україна»