<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
23.04.2022 516

Росіяни готуються до наступу і перекидають на схід України всі свої війська з Білорусі - розвідка

Російська армія наразі завершує перегрупування військ та намагається визначити найбільш вразливі місця ЗС України, щоб розпочати широкомасштабний наступ у Донецькому операційному районі.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький повідомив у ефірі національного телемарафону.

“Противник закінчує перегрупування військ. Всі батальйонно-тактичні групи, які до цього часу були зосереджені на території білорусі, біля наших північних кордонів, зараз перекидаються на схід України. Це по-перше. А по-друге, противник зараз по всіх напрямках намагається визначити найбільш вразливі місця Збройних Сил України для того, щоб почати широкомасштабний наступ і закріпити свій успіх, насамперед у Донецькому операційному районі”, – зазначив Скібіцький.

Щодо повідомлень про нібито рішення окупантів припинити штурм “Азовсталі” у Маріуполі, представник ГУР МО України зазначив, що, за даними воєнної розвідки, російське керівництво, як завжди, говорить неправду.

“За даними Головного управління розвідки, як завжди, російське керівництво говорить неправду. Так, дійсно, вони можуть відмовитись від широкомасштабного штурму саме цього об’єкта, але, за нашими даними, вони планують залучити росгвардію, планують залучити інші структури, в тому числі структури ФСБ, які будуть продовжувати наступ саме на завод “Азовсталь” для того, щоб знищити наш спротив”, – прокоментував представник ГУР МО України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни готуються до наступу і перекидають на схід України всі свої війська з Білорусі - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
23.04.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»