НОВИНИ ДНЯ: Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Україні  "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктринивсі новини дня
Політика
Україна
23.04.2022 760

"Не ставайте інструментом". Залужний закликав блогерів не оцінювати бойові дії

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний просить блогерів утриматися від публічної оцінки бойових дій і рішень командирів. Оскільки всією повнотою інформації володіє тільки військове керівництво.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Telegram.

"Звертаю увагу, що в соціальних мережах періодично з'являється інформація, яка використовується ворогом для нанесення втрат Збройним силам України. Військове керівництво не надає жодної важливої інформації про поточні операції. Я в черговий раз закликаю всіх, особливо блогерів з великими аудиторіями, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення і рішень командирів", - зазначив Залужний.

За його словами, тільки військове керівництво володіє всією повнотою інформації і використовує її для відбиття агресії.

"Запорукою успішного знищення противника є нерозповсюдження цієї інформації. Вірте Збройним силам України. Ми робимо свою роботу. У нас потужний, підступний і безжальний ворог, який використовує будь-що для нанесення нам втрат. Не ставайте інструментом в його руках", - додав Залужний.

Нагадаємо, раніше Залужний заявляв про готовність української армії довести "знищення зла" до кінця.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Не ставайте інструментом". Залужний закликав блогерів не оцінювати бойові дії 5.00 5 2
Політика / Україна
23.04.2022 760
Еще материалы раздела «Україна»