<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.04.2022 488

Україна воскресне знову сильнішою, яскравішою і стійкішою – посол Британії

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс у Великодньому привітанні висловила переконання, що Україна воскресне знову сильнішою, яскравішою і стійкішою.

630_360_1580477712-113_24.04.22

Як передає Укрінформ, про це дипломатка написала у Твітері.

«Сьогодні, у Великодню неділю, я думаю про всіх українців, які постраждали від варварської війни Росії, та про тих, хто бореться за право України жити в мирі. Я не маю сумніву, що Україна воскресне знову, сильнішою, яскравішою, стійкішою! Велика Британія з вами! Слава Україні!», - написала Сіммонс.

Як відомо, у неділю, 24 квітня, у християн східного обряду - свято Воскресіння Христового. Багато релігійних громад з благословіння своїх очільників ухвалили рішення про перенесення Великодніх богослужінь на вечірній, ранковий або денний час.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна воскресне знову сильнішою, яскравішою і стійкішою – посол Британії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.04.2022 488
Еще материалы раздела «Суспільство»