<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідь  Спека відступає: 13 червня в Україні стане свіжішевсі новини дня
Політика
Україна
24.04.2022 526

рф без упину атакує «Азовсталь» у Маріуполі - Подоляк

Просто зараз російські військові без упину атакують маріупольську Азовсталь, де в укриттях перебувають цивільні та військові.

630_360_1650275596-681_24.04.22

Про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, передає Укрінформ.

«Великдень-2022. Але прямо зараз рф без зупинки атакує маріупольську Азовсталь. Місце, де знаходяться наші цивільні та військові, засипають важкими авіабомбами, обстрілюють артилерією та інтенсивно концентрують сили й техніку для штурму. Хто там віддав наказ «не штурмувати»?», - написав Подоляк.

Він зазначив, що рф має подумати про залишки своєї репутації, і для цього необхідні всього три «маріупольські кроки»: оголосити реальне великоднє перемирʼя над Маріуполем; негайно дати гумкоридор для цивільних; погодитись на «спецраунд переговорів», щоб Україна забрала/обміняла військових.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Із заблокованого російськими загарбниками Маріуполя загалом евакуювалися на підконтрольну українській владі територію близько 150 тисяч мешканців, залишаються у місті ще близько 120 тисяч.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.

Оценка материала:

5.00 / 1
рф без упину атакує «Азовсталь» у Маріуполі - Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
24.04.2022 526
Еще материалы раздела «Україна»