<
НОВИНИ ДНЯ: Кого вважають "молодняком" на фронті: військовий здивував відповіддю  Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифру  На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  У перших класах зменшать кількість дітей: що відомо  Столтенберг назвав країну, яка допомагає Кремлеві у війні проти України  F-16 для України: оголошено про терміни передавання винищувачів  Де в Україні будуть дощі і грози: прогноз погоди на 15 червнявсі новини дня
Політика
Україна
24.04.2022 560

Понад 80% поранених захисників після лікування повертаються на фронт, - Міноборони

В Україні понад 80% захисників, які були поранені та пройшли лікування, повертаються на фронт. Це стало можливим завдяки зусиллям військових медиків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр в ефірі телемарафону.

"Мені вдалося передати пасочки нашим пораненим в один із госпіталів України і медичному колективу, тому що треба розуміти, що наші військові медики сьогодні так само на фронті, вони, по суті, відповідають за життя і здоров’я наших поранених воїнів", - зазначила Маляр.

За її словами, українська військова медицина знаходиться на досить високому рівні, оскільки після лікування більшість військових знову повертаються у стрій.

"І, щоб ви розуміли, що це теж величезна перемога української військової медицини, надзвичайно високий відсоток поранених знову повертається у стрій - це понад 80%... Я говорю про рівень військової медицини, якість лікування та якість реабілітації", - додала заступниця міністра.

Оценка материала:

5.00 / 1
Понад 80% поранених захисників після лікування повертаються на фронт, - Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
24.04.2022 560
Еще материалы раздела «Україна»