<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Світ
24.04.2022 543

Британія заявила про підтримку Україні у війні проти Російської Федерації

Британія заявила про підтримку Україні у війні проти Російської Федерації. За словами голови МЗС Елізабет Трасс, її країна не заспокоїться, поки голова Кремля Володимир Путін не зазнає поразки.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт голови МЗС Британії Елізабет Трасс.

"Триває третій місяць незаконної війни Путіна проти України. Росія робить жахливі звірства, включаючи напади на безневинних цивільних осіб та дітей в Одесі та облогу Маріуполя. Ми не заспокоїмося, поки Путін не зазнає поразки, а Україна не переможе", - пише міністр Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Британія заявила про підтримку Україні у війні проти Російської Федерації 5.00 5 1
Політика / Світ
24.04.2022 543
Еще материалы раздела «Світ»