<
НОВИНИ ДНЯ: Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги СШАвсі новини дня
Політика
Європа
24.04.2022 610

Міністр оборони Латвії звинуватив противників вступу України в ЄС у пропутінській позиції

Україна повинна отримати статус кандидата в члени Європейського Союзу вже цього літа. Віце-прем'єр, міністр оборони Латвії впевнений, що всі, хто виступає проти, займають пропутінську позицію.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра оборони Латвії Артіса Пабрікса в Twitter.

"Наша кінцева мета - надати Україні статус кандидата в ЄС вже цього літа! Будь-яка країна ЄС, яка виступає проти цього, є пропутінською і працює проти глобальних інтересів ЄС", - написав він.

Зазначимо міністр закордонних справ Австрії Олександр Шалленберг заявив про те, що Україна не повинна отримати статус кандидата в члени ЄС у червні, оскільки держави Західних Балкан проходили значно довший шлях під час цього процесу.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Україна розраховує отримати членство в ЄС у 2024 році.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр оборони Латвії звинуватив противників вступу України в ЄС у пропутінській позиції 5.00 5 1
Політика / Європа
24.04.2022 610
Еще материалы раздела «Європа»