<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
24.04.2022 820

Росія хоче згорнути військову кампанію після захоплення Донбасу, - Арестович

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович вважає, що Росія має намір згорнути військову кампанію в Україні після повного захоплення Донецької та Луганської областей. І повернутися до мирних переговорів для зняття санкцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його інтерв'ю для видання "Медуза".

За його словами, нинішній російський наступ на Донбасі просувається не так, як очікували в Москві, оскільки окупантам протистоять "злі і мотивовані" найбільш боєздатні українські підрозділи.

"(Операція на Ізюмському напрямку, - ред.) пояснювалася чисто політичним рішенням - вийти на кордони Луганської та Донецької областей і оголосити про перемогу. Їх завдання тепер (після провалу початкового плану) - заявити, що це перемога. Потім вони хочуть згорнути кампанію. Повернутися до переговорів, головне завдання яких - зняти санкції", - додав Арестович.

Нагадаємо, раніше британська розвідка заявила, що Збройні сили України успішно відбивають російський наступ на Донбасі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія хоче згорнути військову кампанію після захоплення Донбасу, - Арестович 5.00 5 1
Політика / Україна
24.04.2022 820
Еще материалы раздела «Україна»