<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.04.2022 560

білоруський фотограф створив портрет путіна з 1,5 тисячі скріншотів війни в Україні

Фотограф з Мінська Павло Кричко створив портрет президента рф путіна з 1,5 тисячі скріншотів та світлин, зроблених за 57 днів війни, розв'язаної росією проти України.

630_360_1645217520-756_25.04.22

Свою роботу Кричко опублікував в Інстаграмі, повідомляє Укрінформ.

«Цей портрет складається приблизно з 1500 скріншотів, які я побачив за 57 днів війни в Україні, новин і якихось моїх фотографій зіткнення з людьми звідти. Жах, біль, страждання, смерть, скалічені долі, злочини, нелюдяність, зло - все в цьому образі. Дивлячись на всі ці фотографії, мені досі важко зрозуміти людей, які це підтримують», - написав Кричко.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська росії обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Європейський Союз, США та низка інших країн світу запровадили проти росії санкції. Багато компаній оголосили про припинення роботи у рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Оценка материала:

5.00 / 1
білоруський фотограф створив портрет путіна з 1,5 тисячі скріншотів війни в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.04.2022 560
Еще материалы раздела «Суспільство»