<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.04.2022 673

Справжня весна з дощами: яка погода чекає на українців у Поливальний понеділок

У Поливальний понеділок, який традиційно відзначається на наступний день після Великодня, в Україні буде по-справжньому весняно, а стовпчики термометрів піднімуться до +22 градусів.

Прогноз погоди на 25 квітня оприлюднила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, у Поливальний понеділок у більшості регіонів України буде тепла погода - від +17 до +22 градусів.

Опади у вигляді дощів очікуються в західних, північних областях, у Вінницькій, Черкаській областях, у Кропивницькому з районами, а ввечері - на Одещині. В інших регіонах країни переважатиме суха погода.

Окрім цього, дощ очікується у Києві, однак його компенсує висока температура повітря - від +18 до +20 градусів.

"Вітер матиме південно-західний напрямок, буде рвучким, часом навіть із сильними поривами. Лише у східній частині - слабкий, максимум помірний", - додала Наталка Діденко у прогнозі погоди на 25 квітня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Справжня весна з дощами: яка погода чекає на українців у Поливальний понеділок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.04.2022 673
Еще материалы раздела «Суспільство»