<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Україна
26.04.2022 526

Гелікоптери, двигуни та застави. З початку війни для ЗСУ направили арештованого майна на понад 2,6 млрд гривень

З початку війни Генпрокуратура передала на потреби захисту України коштів і матеріальних цінностей на 2,69 млрд грн. Сюди увійшли і кошти, на які були виручені з арештів і застав підозрюваних.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву очільника відомства Ірини Венедіктової.

"Серед матеріальних цінностей двигуни до гелікоптерів, дизельні та танкові двигуни, запчастини до бронетехніки та літаків, бронежилети, зброя, золото, ліки", - розповіла вона.

За її словами, на цей час армії передано також 586 одиниць транспортних засобів та 11 тис. тонн пального.

Венедіктова також підкреслила, що відтепер останні дані про допомогу ЗСУ доступні на головній сторінці офіційного сайту Офісу генпрокурора.

Оценка материала:

5.00 / 1
Гелікоптери, двигуни та застави. З початку війни для ЗСУ направили арештованого майна на понад 2,6 млрд гривень 5.00 5 1
Політика / Україна
26.04.2022 526
Еще материалы раздела «Україна»