<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.04.2022 734

Безкоштовна платформа для допомоги біженцям - Pidvezu

Pidvezu  - це безкоштовна платформа для допомоги з транспортом від водіїв-волонтерів. Сервіс призначений для водіїв та пасажирів.

Pidvezu_26.04.22

Водій може опублікувати маршрут між містами, а пасажири, яким по дорозі, можуть подати заявку. Для цього потрібно заповнити форму і вказати точки відправлення та прибуття.
Сервіс має інтеграцію з Telegram. Під час реєстрації профілю надається унікальний ідентифікатор, який надсилається у Telegram. Коли ваш маршрут чи заявка на нього схвалюється чи відхиляється, Ви отримуєте сповіщення у Telegram-бот Pidvezu (якщо Ви "стартанули" його, перейшовши за посиланням у профілі). Після видалення маршруту сервіс автоматично створює маршрут у Google Maps та відправляє повний шлях.
Крім цього можна подивитися свій маршрут не тільки на картах Pidvezu, але і на Google картах, натиснувши на відповідну кнопку в оголошенні.
Пасажир також може опублікувати свій маршрут, якщо не знайшов водія. Тоді інші водії або просто волонтери можуть і зв’язатися з пасажиром.
Pidvezu орієнтований на те, щоб перевозити людей, тварин, речі, продукти або на будь-яку іншу допомогу з транспортом.
Фото маршруту водія та кнопка подачі заявки на шлях

 Pidvezu_26.04.22_1_1

Фото додавання маршруту як водій та як пасажир

Pidvezu_26.04.22_2_2

Оценка материала:

5.00 / 2
Безкоштовна платформа для допомоги біженцям - Pidvezu 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.04.2022 734
Еще материалы раздела «Суспільство»