<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макронавсі новини дня
Політика
Росія
26.04.2022 737

Високі зарплати, грабунок та мародерство: рф обіцяє «привілеї» за вступ до війська - розвідка

росія після катастрофічних втрат в Україні намагається поповнити нестачу живої сили, обіцяючи контрактникам захмарні зарплати і можливість мародерства.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

“Після катастрофічних втрат в Україні, для відновлення боєздатності військових частин, російське командування всілякими методами намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом”, - ідеться в повідомленні.

Якщо на тимчасово захоплених територіях України проводиться примусова мобілізація чоловіків та відправка їх на неминучу смерть, то в центральних регіонах рф до служби за контрактом запрошують обіцянками високої зарплати, соціальних пільг та можливості безкарного грабунку і мародерства.

За даними розвідки, лише в Центральному військовому окрузі росії за січень – квітень цього року укладений 2861 контракт на проходження військової служби.

Більшість росіян, попри величезну вірогідність загибелі в Україні, спонукають до військової служби їхні батьки та інші родичі.

Також ГУР оприлюднила дані військовослужбовців Центрального військового округу рф, які в січні – квітні уклали контракт про військову службу.

У Головному управлінні розвідки Міноборони наголосили, що за злочини проти територіальної цілісності та населення України всі воєнні злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 26 квітня знищили близько 22 100 російських військових. За останню добу ворог втратив 200 осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
Високі зарплати, грабунок та мародерство: рф обіцяє «привілеї» за вступ до війська - розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
26.04.2022 737
Еще материалы раздела «Росія»