<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Бізнес
Економіка
27.04.2022 669

Рада може повернути мита на ввезені в Україну автомобілі

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, яким пропонується повернути мита на ввезені в Україну авто для власного користування.

Про це відомо зі сторінки законопроєкту №7311.

Законопроєктом пропонується низка податкових та митних змін, зокрема – збільшення військового збору вдвічі з 1,5% до 3% та дозвіл на відшкодування податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики (ОВДП).

В частині митних платежів парламент пропонує відновити оподаткування, яке діяло до початку квітня для товарів, що ввозяться платниками єдиного податку першої, другої та третьої групи, а також для транспортних засобів, що ввозяться громадянами для вільного обігу.

Крім того, "старе" оподаткування хочуть повернути для підприємств, що не сплачують ввізне мито.

Документ ініційовано головою та членами податкового комітету ВРУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада може повернути мита на ввезені в Україну автомобілі 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
27.04.2022 669
Еще материалы раздела «Економіка»