<
НОВИНИ ДНЯ: Байден зробив нову заяву по Україні, назвавши Путіна "жорстоким тираном"  Путіну потрібна Україна, щоб вести війну проти НАТО – ISW  Зі 100% людей, які отримали повістки, приходять усього 2% - працівник ТЦК  Як швидко приготувати запіканку з ковбасою та сиром: рецепт від фудблогерки  В ISW оцінили готовність РФ до справжніх переговорів з Україною  РФ захотіла змінити кордони в Балтійському морі: Німеччина гнівно відреагувала  Генсек НАТО закликав союзників дозволити Україні бити їхньою зброєю по території Росіївсі новини дня
Політика
Україна
27.04.2022 570

Міжнародні хакери синхронізують з Україною свої атаки проти РФ

Міжнародні хакери, які атакують російські ресурси після вторгнення в Україну, координують свої дії з Україною. В основному їх діяльність не публічна.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів віце-прем'єр-міністр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Як зазначив міністр, дуже багато хакерських груп по всьому світу сьогодні задіяно для того, щоб допомогти Україні.

"Часто це непублічні організації, вони приховують своє реальне обличчя і рідко хочуть комунікувати з кимось. Але скажу, що відбувається більш - менш синхронізована діяльність з усіма ключовими групами", - повідомив Федоров.

Нагадаємо, міжнародна група хакерів Anonymous злила персональні дані 120 тисяч російських військових. Всі вони беруть участь у воєнній агресії проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міжнародні хакери синхронізують з Україною свої атаки проти РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
27.04.2022 570
Еще материалы раздела «Україна»