<
НОВИНИ ДНЯ: Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвервсі новини дня
Політика
Україна
27.04.2022 926

Росія проводить операцію, аби дезінформувати українців в Херсонській області, - РНБО

Російська Федерація продовжує придушувати спротив населення тимчасово окупованої Херсонської області. Цього ж разу розпочала агресивну інформаційно-психологічну операцію.

_miting_twitter_com_nashaniva_650x410_27.04.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Центру протидії дезінформації при РНБО.

Декілька Telegram-каналів поширюють інформацію про те, що на антиросійські мітинги, нібито, приходять все менше українських громадян. Пропагандисти тим часом пояснюють це тим, що наші цивільні, нібито, "змирилися з переходом території під контроль Росії та підлаштовуються під нову реальність".

Водночас, окупаційні війська насправді продовжують агресивно залякувати жителів області:

  • погрожують розправами;
  • ведуть обстріли мирних демонстрацій;
  • викрадають учасників мітингів.

"Проведення подібних операцій є особливо небезпечними в умовах інформаційної блокади, яку ворог прагне сформувати на тимчасово окупованих територіях Півдня України", - пише пресслужба.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія проводить операцію, аби дезінформувати українців в Херсонській області, - РНБО 5.00 5 1
Політика / Україна
27.04.2022 926
Еще материалы раздела «Україна»