<
НОВИНИ ДНЯ: "Кардинально відрізняється від Будапештського меморандуму": Єрмак розкрив деталі безпекової угоди зі США  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  "Бельбек" стає "виснажливою пасткою" для найкращої російської ППО – Forbes  В Україні на вихідних вируватиме негода: синоптики дали детальний прогноз  “Дистанційне” звільнення Криму: експерт оцінив ймовірність такого сценарію  З капустою, м'ясом, горохом та грибами: 5 простих рецептів зраз для обіду чи вечері  На вихідних погода в Україні почне змінюватися всі новини дня
Політика
Україна
27.04.2022 669

Окупанти готують пропагандистський "прес-тур" в Маріуполь для ЗМІ, - розвідка

В знищеному Маріуполі окупанти готують політичну провокацію зі спробою залучення деяких західних журналістів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки.

Зокрема, з цією метою для лояльних представників іноземних ЗМІ, на 28 квітня міністерство оборони РФ планує так званий "прес-тур". Прибуття "журналістів" на територію України організовується через російський Ростов.

"В програмі заходу - "альтернативні факти" щодо оборони Маріуполя. Підготовлені "свідки" розкажуть, що начебто українські захисники самі розбомбили місто та знищили місцевих жителів", - йдеться у повідомленні.

Також на підтвердження цієї версії в якості "очевидців" буде представлено підготовлених провокаторів, які розповідатимуть про міфічні "масові вбивства мирних мешканців українськими військовими".

Відповідна акція є органічним продовженням російської політики створення фейків, що мають виправдати злочини Путіна.

Раніше ми повідомляли, що окупанти в Маріуполі змушують чоловіків працювати за їжу.

Також ми писали, що супутники виявили під Маріуполем третю братську могилу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти готують пропагандистський "прес-тур" в Маріуполь для ЗМІ, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
27.04.2022 669
Еще материалы раздела «Україна»