<
НОВИНИ ДНЯ: Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникамвсі новини дня
Політика
Україна
28.04.2022 2039

У Придністров'ї посилили блокпости і скасували парад 9 травня

На території невизнаного Придністров'я скасовано підготовку до проведення святкового параду 9 травня.

Про це йдеться у зведенні Генштабу у Фейсбук, передає Укрінформ

У придністровському регіоні Республіки Молдова, у зв’язку з численними провокаціями з боку росії, запроваджено “червоний” рівень терористичної небезпеки. Особовий склад силових структур переведено на “казармений стан”, посилено контроль на блокпостах, скасовано підготовку до проведення святкового параду 9 травня.

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня у придністровському регіоні біля селища Маяк повідомили про вибухи на радіотелецентрі. Напередодні у будівлі Міністерства державної безпеки самопроголошеного Придністров'я у Тирасполі сталася серія вибухів, жертв немає.

Головне управління розвідки Міноборони України заявило, що вибухи у столиці невизнаної "Придністровської молдавської республіки" – це спланована провокація російських спецслужб.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Придністров'ї посилили блокпости і скасували парад 9 травня 5.00 5 3
Політика / Україна
28.04.2022 2039
Еще материалы раздела «Україна»