<
НОВИНИ ДНЯ: В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°всі новини дня
Політика
Україна
28.04.2022 769

військові рф після поразок в Україні починають бунтувати - СБУ

російські військові, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали поразки від української армії, починають бунтувати та відмовлятися йти на війну.

630_360_1458777361-4348-sbu-tablicka_28.04.22

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

“Все більше російських військових починають бунтувати і відмовляються йти на війну в Україну. Особливо це стосується тих окупантів, яких відправили на перегрупування після того, як їхні підрозділи зазнали нищівної поразки від ЗСУ”, - ідеться в повідомленні.

Про це свідчать нові телефонні розмови російських військових, які перехопила СБУ.

“Нас 22 вывели, и наша часть не захотела обратно возвращаться, понял? Типа отказники, понял?”, – розповідає один російський військовий іншому.

За його словами, після доукомплектації в російській федерації повертатися на війну в Україну відмовилася ціла військова частина.

Єдине бажання його товариша, який стоїть під Ізюмом, – дочекатися повернення до місця дислокації і залишитися там.

За словами російського військового, у його полку було 60 танків, а залишилося 10. Половина солдат в полоні, половина - двохсоті та трьохсоті. Він не знає, коли їх будуть виводити, обіцяли спочатку 24 квітня, потім 26-го, а остання дата - 6 травня.

В СБУ наголошують, що відмовитися від участі у війні в Україні – правильне рішення.

Як повідомляв Укрінформ, 25 квітня СБУ оприлюднила перехоплену розмову командира російського розвідувального батальйону з розвідником-коригувальником вогню, які обговорювали обстріл школярів на півдні України.

Оценка материала:

5.00 / 2
військові рф після поразок в Україні починають бунтувати - СБУ 5.00 5 2
Політика / Україна
28.04.2022 769
Еще материалы раздела «Україна»