НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
28.04.2022 1138

Україна захищатиме себе у будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах рф - Подоляк

Україна захищатиметься від російської федерації у будь-який спосіб, у тому числі ударами по складах і базах російських убивць. Світ визнає таке право Української держави.

630_360_1647521740-212_28.04.22

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк заявив у Твітері, передає Укрінформ.

"Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по російських військових об‘єктах, заявив державний секретар США Ентоні Блінкен. росія напала на Україну та вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе в будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах російських убивць. Світ це право визнає", – підкреслив Подоляк.

Як повідомлялося, напередодні радник керівника ОП Михайло Подоляк висловив думку, що інтенсивність «демілітаризації» прикордонних регіонів російської федерації наступними тижнями суттєво посилюватиметься.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна захищатиме себе у будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах рф - Подоляк 5.00 5 2
Політика / Україна
28.04.2022 1138
Еще материалы раздела «Україна»