<
НОВИНИ ДНЯ: Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринкувсі новини дня
Політика
Україна
29.04.2022 1372

Пропагандисти в рясах. Розвідка опублікувала список служителів РПЦ, які проповідують війну

Головне управління розвідки опублікувало список служителів РПЦ (Російської православної церкви), які займаються пропагандистською діяльністю.

За вказівкою Кремля, вони проповідують доктрину "русского мира", яка не відповідає православному вченню, пише ГУР. Пише liga.net.

"Услід за російською офіційною пропагандою служителі РПЦ виправдовують російську агресію, геноцид українського народу та закликають своїх вірян поповнювати лави російських окупаційних підрозділів", – йдеться у повідомленні.

За даними української розвідки, служителі РПЦ отримали чіткі вказівки агітувати батьків та родичів молодих росіян, спонукати їх укладати контракт про військову службу.

Перелік пропагандистів з РПЦ доступний тут і містить імена служителів різних рангів, зокрема патріарха РПЦ Володимира Гундяєва, відомого як Патріарх Кирило.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пропагандисти в рясах. Розвідка опублікувала список служителів РПЦ, які проповідують війну 5.00 5 1
Політика / Україна
29.04.2022 1372
Еще материалы раздела «Україна»