<
НОВИНИ ДНЯ: Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбамивсі новини дня
Політика
Росія
29.04.2022 851

В Росії закликають не використовувати вітчизняні антивірусні програми, - розвідка

Російських виробників закликають не використовувати вітчизняні антивірусні програми. Зокрема, мова йде про Kaspersky.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

"Федеральна служба по технічному експортному контролю країни-окупанта проінформувала підприємства оборонно-промислового комплексу про небезпеку використання антивірусних програм, розроблених у РФ", - йдеться у повідомленні.

В листах, які розсилають виробникам, зазначається, що "закордонними хакерськими угрупованнями при реалізації комп’ютерних атак на інформаційну структуру РФ активно експлуатуються вразливості програмного забезпечення".

Російські контролери впевнені, що найбільша небезпека пов'язана з продуктами російського "імпортозаміщення". Зокрема, програмами лабораторії Касперського: Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Total Security та інші.

Зазначається, що під час використання даного "антивірусу" є ймовірність перехоплення управління комп’ютером, витоку інформації, можливості встановлення та виконання стороннього програмного коду. Рівень небезпеки оцінюється від "середнього" до "критичного".

Нагадаємо, українська розвідка повідомляє, що Росія хоче втягнутися у війну проти України країни ОДКБ, однак вони відмовилися.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії закликають не використовувати вітчизняні антивірусні програми, - розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
29.04.2022 851
Еще материалы раздела «Росія»