<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
29.04.2022 2074

Студентів, жінок із дітьми та літніх людей просять не повертатися до Києва

Київська міська військова адміністрація просить студентів, жінок із маленькими дітьми та людей похилого віку не повертатися до столиці.

Про це ідеться у повідомленні військової адміністрації в Телеграмі.

«Сьогодні помітно пожвавилося життя столиці, все більше людей на вулицях, автівок на дорогах. Наразі безпосередньої загрози захоплення столиці немає. Втім загроза для Києва не зникла. Вчорашні ракетні удари є цьому підтвердженням», - ідеться в повідомленні.

Як зазначають у Київській МВА, враховуючи останні події, пов’язані із пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території рф, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза навпаки зросла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Студентів, жінок із дітьми та літніх людей просять не повертатися до Києва 5.00 5 2
Політика / Україна
29.04.2022 2074
Еще материалы раздела «Україна»