НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
29.04.2022 1244

Данілов: Путін може зупинити війну в будь-який момент, підписавши капітуляцію

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов розповів, що закінчити війну в Україні може президент РФ Володимир Путін у будь-який момент.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Радіо Свобода".

За його словами, в військової точки зору закінчення війни залежить від української армії.

"Я не прихильник того, щоб називати якусь дату закінчення війни. Щобільше, я кажу, що це буде складний бій, це складна війна і розраховувати, що все закінчиться завтра-післязавтра ми не можемо", - сказав Данілов.

Також він додав, що стосується політичного врегулювання ситуації, то це залежить тільки від Путіна.

"Він може війну закінчити в будь-який момент, підписавши капітуляцію, склавши зброю, забравши своїх військових, щоб наше військо не відправляло їх у поліетиленових чорних пакетах їхнім рідним та близьким", - сказав секретар РНБО.

Раніше ми повідомляли, що Данілов розповів, що війська РФ хотіли парад на Хрещатику, а не можуть дійти до меж Донецької та Луганської областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов: Путін може зупинити війну в будь-який момент, підписавши капітуляцію 5.00 5 2
Політика / Україна
29.04.2022 1244
Еще материалы раздела «Україна»