<
НОВИНИ ДНЯ: Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценарії  США схвалили військову допомогу Україні: у Кремлі вибухнули погрозами Вашингтону  Без істотних опадів та до +15°С: прогноз погоди по Київщині на 22 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
30.04.2022 676

Загарбники закликають своїх знайомих не їхати на війну в Україну - СБУ

російські загарбники, які відчули на собі силу українських захисників, закликають своїх приятелів не їхати на війну в Україну.

630_360_1646049023-710_30.04.22

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє в Телеграмі.

Так, перехоплена телефонна розмова російського військового зі своїм приятелем, який залишився в рф і роздумує над приїздом на війну в Україну, свідчить про те, що загарбники вражені масштабом втрат, завданих їм українськими військами на сході України.

Зокрема в розмові з товаришем військовий рф переконує його: "Даже не думай. Не надо... Я тебе говорю, нас заходила тысяча человек с Калиниграда. Тысяча! Слышишь меня, тысяча! Осталось триста".

За словами росіянина, єдине, що хоч якось стимулює загарбників воювати далі - це можливість мародерити.

"Аирподсы вторые нашел… Пацаны тут компы разбирали… Там такие компы … Монитор ... (вкрав - ред.)! Мы мародеры", - радісно додає він.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники СБУ перехопили телефонну розмову російських загарбників, які скаржаться на те, що їхнім офіцерам доводиться розстрілювати солдат, щоб змусити їх наступати на Україну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Загарбники закликають своїх знайомих не їхати на війну в Україну - СБУ 5.00 5 1
Політика / Україна
30.04.2022 676
Еще материалы раздела «Україна»