<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
01.05.2022 567

У Чорному морі рф тримає три носії «Калібрів» - сумарний залп до 20 ракет

В акваторії Чорного моря перебувають три російські носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”, їхній сумарний залп становить до 20 ракет.

630_360_1492013688-1781_01.05.22

Про це сказав речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник на брифінгу 30 квітня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“В акваторії Чорного моря наразі перебуває три носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”. Їх сумарний ракетний залп становить до 20 ракет”, - сказав Мотузяник.

За його словами, кораблі російського ЧФ в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетних ударів по території України, а також ведуть розвідку та надають вогневу підтримку своїм військам на Приморському напрямку.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Чорному морі рф тримає три носії «Калібрів» - сумарний залп до 20 ракет 5.00 5 1
Політика / Україна
01.05.2022 567
Еще материалы раздела «Україна»