<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружини  Гетманцев шокував заявою про фінансування ЗСУ  Фритата з пастою: рецепт сніданку з залишків вечері  Чи варто зараз купувати нерухомість: експерти розповіли, що буде з цінами до кінця літа  В Україну повернеться спека: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
02.05.2022 1020

Війна завершиться переговорами. Наша позиція залежить від військових, - Никифоров

Війна на території України обов'язково завершиться переговорами. Однак, позиція кожної зі сторін залежатиме від військових.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова прессекретаря президента України Сергія Никифорова.

"Без переговорів ніяк. Яка б не була ситуація, ця війна завершиться за столом переговорів. Будь-яка війна завершується за столом переговорів. Але кожна Буча і кожен Маріуполь віддаляють ці переговори та роблять їх складнішими. Війна закінчиться переговорами, а от яка зі сторін буде у кращій позиції - це вже вирішують наші військові і ми їм довіряємо", - заявив Никифоров.

Оценка материала:

5.00 / 2
Війна завершиться переговорами. Наша позиція залежить від військових, - Никифоров 5.00 5 2
Політика / Україна
02.05.2022 1020
Еще материалы раздела «Україна»