<
НОВИНИ ДНЯ: Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Політика
Світ
02.05.2022 798

Туреччина гарантувала відповідь НАТО при ударі Росії по будь-якій країні Альянсу

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що НАТО відповість на удар Росії по будь-якій країні Альянсу. Глава МЗС додав, що організація не втручатиметься у війну в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на телеканал A Haber.

"Позиція НАТО ясна. Ми не будемо вступати у війну в Україні", - сказав Чавушоглу журналістам після турне Латинською Америкою.

При цьому глава МЗС зазначив, що якщо з боку Росії буде хоч найменший напад на будь-якого члена НАТО, то Альянс відповість.

Нагадаємо, раніше Росія звинуватила НАТО в "опосередкованій війні" і пригрозила розширенням зони військових дій за межі України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Туреччина гарантувала відповідь НАТО при ударі Росії по будь-якій країні Альянсу 5.00 5 2
Політика / Світ
02.05.2022 798
Еще материалы раздела «Світ»