<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politicoвсі новини дня
Політика
Світ
02.05.2022 470

Світ продовжить притягати росію до відповідальності – Байден

Президент США Джо Байден заявив, що міжнародна коаліція країн, яка запровадила наймасштабніші санкції, експорті та інші обмеження проти росії, надалі продовжуватиме тиск на кремль, щоби примусити його припинити війну в Україні.

630_360_1639176840-926_02.05.22

Про це заявив у неділю на офіційній твіттер-сторінці президент США Джо Байден, повідомляє Укрінформ.

«Так само, як Путін вирішив розпочати це жорстоке вторгнення, він міг би своїм рішенням і припинити його. росія є агресором, і світ повинен та буде притягати рф до відповідальності»,- підкреслив глава Американської держави.

Як повідомлялося, після масштабної війни, яку росія розв’язала проти України 24 лютого, США й десятки країн по всьому світу запровадили масштабні санкції проти російської економіки, керівництва кремля та членів їхніх сімей, олігархів.

За інформацією ГУР МО України, для уникнення санкційних обмежень росія веде переговори з Грузією, Вірменією та Азербайджаном для організації реекспорту російської продукції на міжнародні ринки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Світ продовжить притягати росію до відповідальності – Байден 5.00 5 1
Політика / Світ
02.05.2022 470
Еще материалы раздела «Світ»