<
НОВИНИ ДНЯ: Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грозивсі новини дня
Політика
Європа
03.05.2022 623

Ситуація у невизнаному Придністров'ї напружена, - Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб Збройних сил України поділився оперативною інформацією щодо загроз із боку невизнаного Придністров'я.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на допис Генштабу ЗСУ у Facebook.

 

На молдовському лівобережжі Дністра фіксують продовження інформаційної кампанії з дискредитації України. Населення "Придністровської Молдавської Республіки" готують до "вторгнення" Збройних сил України.

"На Бесарабському напрямку обстановка у Придністровському регіоні Республіки Молдова залишається напруженою. Противник через підконтрольні засоби масової інформації продовжує розповсюджувати провокативні повідомлення про посилення загрози населенню Придністров’я з боку України", – йдеться в повідомленні.

Раніше очільник МЗС Кулеба заявив, що бойові дії в "ПМР" зашкодять інтересам багатьох. Україна, Молдова та ЄС спільно працюватимуть над недопущенням ескалації в регіоні.

До слова, російські окупанти ведуть до гуманітарної катастрофи захоплені території України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ситуація у невизнаному Придністров'ї напружена, - Генштаб ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Європа
03.05.2022 623
Еще материалы раздела «Європа»