<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
03.05.2022 960

Буданов про ліквідацію Путіна: Він сам себе загнав у глухий кут

Керівник Головного управління розвідки при Міноборони України Кирило Буданов оцінив, чи залишиться в живих президент РФ Володимир Путін після завершення війни проти України. За його словами, глава Кремля загнав себе в глухий кут.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю Буданова для "НВ".

Як зазначив Буданов, Путіну хочуть залишити шлях для відступу, проте через дії самого очільника Кремля це стає майже нереальним.

"Залишити йому (Путіну - ред.) шлях для відступу - це одна зі стратегій, проте це майже нереально. Він військовий злочинець для всього світу. Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут", - пояснив очільник ГУР.

Нагадаємо, раніше Буданов назвав два варіанти завершення війни РФ проти України, якщо Кремль вирішить застосувати ядерну зброю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов про ліквідацію Путіна: Він сам себе загнав у глухий кут 5.00 5 1
Політика / Україна
03.05.2022 960
Еще материалы раздела «Україна»