<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасіввсі новини дня
Політика
Росія
03.05.2022 623

У підмосков'ї горять склади з друкованою продукцією: є часткове руйнування

У Підмосков'ї (РФ) в окрузі Богородське цієї ночі, 3 травня, сталася велика пожежа на території комплексу складів, де зберігалася друкована продукція. Площа пожежі склала майже 34 тисячі квадратних метрів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Telegram-канал Mash.

Пожежа виникла близько півночі в ангарі на складі видавництва "Просвещение" на території виробничо-складського комплексу "Атлант Парк" на Кудинівському шосе в Богородському. Полум'я швидко поширювалося і незабаром охопило все складське приміщення (розміри: 150 на 170 метрів). В результаті пожежі сталося часткове обвалення комплексу.

Для ліквідації загоряння було залучено близько 100 пожежників, для гасіння вогню задіяли також 33 одиниці техніки. Підготували пожежний потяг. Пожежі присвоєно підвищений ранг складності.

Повідомляється, що до тепер пожежу вдалося локалізувати. У районі НП у зв'язку з сильним задимленням фахівці роблять виміри повітря.

Даних про можливих постраждалих в результаті події в цей час немає. Також невідомо, що стало його причиною.

Як раніше повідомляло агентство, у російському Бєлгороді вночі знову лунали вибухи, які вже традиційно назвали "хлопками".

Оценка материала:

5.00 / 2
У підмосков'ї горять склади з друкованою продукцією: є часткове руйнування 5.00 5 2
Політика / Росія
03.05.2022 623
Еще материалы раздела «Росія»