<
НОВИНИ ДНЯ: Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
Політика
Європа
03.05.2022 659

Шольц закликав Шредера звільнитись з посад в російських енергетичних компаніях

Канцлер Німеччини Олаф Шольц розкритикував свого попередника та однопартійця Герхарда Шредера за продовження роботи у російських енергетичних компаніях і закликав Шредера подати у відставку із займаних ним посад.

Про це канцлер сказав під час інтерв'ю ZDF, передає Укрінформ.

«Я не хочу приховувати того, що вважаю, що це неправильно. Я вважаю, що навіть після звільнення з посади федерального канцлера у вас є зобов’язання, які слідують за посадою, яку ви колись обіймали», — заявив Шольц.

Він закликав Шредера піти у відставку з посад у російських державних компаніях.

Нагадаємо: 23 квітня Шредер заявив, що залишить посаду голови ради директорів російської нафтогазової компанії "роснефть" тільки якщо москва припинить постачання нафти та газу до Європи.

Він такоє переконаний, що «у довгостроковій перспективі ізолювати таку країну, як росія, не можна — ні політично, ні економічно».

Оценка материала:

5.00 / 2
Шольц закликав Шредера звільнитись з посад в російських енергетичних компаніях 5.00 5 2
Політика / Європа
03.05.2022 659
Еще материалы раздела «Європа»