<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Бізнес
Економіка
04.05.2022 904

В Каховці окупанти змушують українських підприємців отримати дозвіл на господарчу діяльність

В тимчасово окупованому Каховці, Херсонська область, загарбники ввели нове обмеження для українських підприємців. Тепер всі вони мають отримати дозвіл на господарчу діяльність для того, щоб вести свою власну справу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на депутата Херсонської обласної ради Сергія Хланя.

“Чергове розпорядження від гауляйтера Каховки Володимира Леонтьєва. Господарчу діяльністю зможуть вести тільки ті підприємці, які отримають дозвіл. Так звану «реєстрацію» треба провести до 15 травня”, - повідомив він.

Бізнес всіх тих підприємців, які відмовляться співпрацювати з загарбницькою владою, буде примусово закритий.

Нагадаємо, що раніше в Каховці окупанти встановили пам’ятник Леніну.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Каховці окупанти змушують українських підприємців отримати дозвіл на господарчу діяльність 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
04.05.2022 904
Еще материалы раздела «Економіка»