<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики озвучили прогноз погоди на Великдень  Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заявувсі новини дня
Політика
Росія
04.05.2022 728

росія оголосила у розшук журналіста Невзорова

російського журналіста Олександра Невзорова, який виступає на підтримку України і визнаний в рф ЗМІ-іноагентом, оголосили в розшук.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Росбалт з посиланням на дані МВС рф.

"Невзоров Олександр Глібович, 03.08.1958 року народження, розшукується за статтею КК", - зазначено в базі розшуку відомства.

Як повідомлялося, у березні цього року Слідчий комітет росії порушив проти Невзорова кримінальну справу про поширення «фейкової» інформації про дії російських збройних сил у Маріуполі. Повідомлялося, що слідство намагається встановити місцезнаходження Невзорова.

Наприкінці березня дружина журналіста у соцмережах повідомила, що чоловік перебуває в Ізраїлі. Після цього в Спілці журналістів росії різко висловилися про професійну діяльність публіциста, Невзоров у відповідь оголосив про свій вихід з організації, назвавши її «зборищем боягузів та дурнів».

22 квітня журналіста внесли до списку фізичних осіб, які виконують функції іноземних агентів.

Оценка материала:

5.00 / 2
росія оголосила у розшук журналіста Невзорова 5.00 5 2
Політика / Росія
04.05.2022 728
Еще материалы раздела «Росія»